این غذا از نمونه غذاهای ترکی میباشد که در شرق آن مشهورتر است. مرغ در این دستور با آب پخته میشود و معمولاً به صورت سرد نیز سرو میشود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مرغ ترکی آشنا میشوید.
![](http://www.pcparsi.com/uploaded/pc2c79540a24cad6696a8fac909980b220_zimg_006_16a.jpg)
مواد لازم برای 6 نفر:
مرغ یک و نیم کیلو
پیاز 2 عدد، چهار قاچ شده
هویج 1 عدد، خرد شده
کرفس 1 ساقه، خرد شده
نان تست 3 عدد
سیر 2 حبه
گردو خرد شده 3 پیمانه
روغن گردو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گردو و پاپریکا * برای تزیین
طرز تهیه:
مرحله 1 - مرغ را همراه با پیاز، هویج، کرفس و آب به طوری که تقریباً روی مرغ را بگیرد در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس اجازه دهید برای 1 ساعت آرام پخته شود. نمک و فلفل غذا را تست کنید.
مرحله 2 - نان را با نصف پیمانه از آب مرغ مخلوط کنید تا نرم شود سپس همراه با سیر و گردو در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و 1 پیمانه از آب مرغ با سبزیجات را نیز اضافه کنید تا مخلوطی پوره ای درست شود.
![](http://www.pcparsi.com/uploaded/pc026b2d03646f16d5ef83f747fd05da92_zimg_001_16d.jpg)
مرحله 3 - مرغهای پخته شده را به قطعات متوسط برش دهید و با مقداری سس پوره ای مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا گرم شود سپس در ظرف مورد نظر ریخته، مابقی سس را روی آن دهید، روغن را نیز افزوده، گردو و پاپریکا پاشیده و سرو نمایید.
![](http://www.pcparsi.com/uploaded/pc7da369ce6806feeebddd439175620b1c_zimg_004_16b.jpg)
* پاپریکا ادویه ای است که از خرد و یا آسیاب کردن میوه خشک شده گونه های خانواده فلفل خصوصاً فلفل دلمهای به دست میآید.
![](http://www.pcparsi.com/uploaded/pc3536451c680d6c804502c159c648ac4a_zimg_007_16t.jpg)
در بسیاری از کشورهای اروپایی، پاپریکا ممکن است به خود میوه فلفل نیز گفته شود.
این ادویه برای طعم و یا رنگ دهی به غذا استفاده شود. پاپریکا را میتوان از طعمهای ملایم تا تند پیدا نمود.